X-hajrá: a mentorok már készítik a rekeszizmaikat

A visszaszámlálás elindult, szeptember 1-jén indul a harmadik X-Faktor. Az összeszokott négyes pedig többé-kevésbé kipihenve ül majd be a mentori székbe.

A mentorok egy percre sem álltak le a nyáron, de Geszti Péternek végre jutott egy kis ideje a családjára is, nyár nagy része persze munkával telt. A sok Gringo Star koncert mellett az X-Faktor is rengeteg elfoglaltságot hozott neki.

Feró a Magyar Dal napján lépett fel a -2. napon. Azt mondja, ő a koncertjeit egy-egy nyaralásnak tudja be, hiszen máskor nincs is ideje kikapcsolódni. Az idei nyár, és a sok fellépés rengeteg botrányt hozott számára. Elterjedt róla, hogy egy erdélyi koncertről hazafelé tartva autóbalesetben elhunyt, egy őrült Beatrice buli után pedig egy rajongóval dugta össze a nyelvét.

Keresztes Ildikó a nyáron új zenekarával ismerkedett, akikkel május óta alkotnak egy csapatot. A botrány őt sem kerülte el. Válságba került házassága Kicska Lászlóval folyamatosan a címlapokon szerepelt. Ildikó a szétválást Erdélyben édesapjánál, és Spanyolországban az egyik barátnőjénél heverte ki.

Malek Miklós júniusban jelentette be, hogy eljegyezte lengyel származású barátnőjét. A mentor sosem szeretett beszélni a magánéletéről, ám az X-Faktor válogatása közben mégis úgy döntött, megosztja a nyilvánossággal az örömhírt.

Miklós már visszautazott Los Angelesbe, hogy szerelmével együtt készülhessen fel az X-Faktor harmadik szériájára, ami rengeteg újdonsággal, és vicces meglepetéssel szolgál majd.