Videóval! Tóth Gabi elsírta magát, a ByTheway kiesett

Feszült pillanatok, sírással küszködő mentorok, és egy párbaj, amire senki sem számított.

Akiknek a továbbjutásért párbajoznia kell: a ByTheWay és Csordás Ákos.

Tóth Gabi könnyeivel küszködve konferálta fel Csordás Ákost. Azt mondta, a fiú egy óriási lélek, és egy óriási tehetség, aki mindig eléri a maga elé kitűzött célt.

Majd Szikora Robi konferálta fel csapatát, a ByTheWay, azt mondta, minden nagy bajnok onnan ismerszik meg, hogy a vereség után fel tud állni.

Tóth Gabi szinte sírva kezdte el az értékelést, azt mondta, nem tartja igazságosnak, hogy az egyik legjobb csapatnak és az egyik legjobb egyéni fiú énekesnek kelljen itt állnia. Reméli, hogy ez csak azért fodulhatott elő, mert a nézők őket hitték a legbiztosabbnak. Nagyon közel érzi magához a ByTheWayt, nagyon megszerette a fiúkat, de mégis őket küldte haza.

Szikora Robi azzal kezdte, hogy nem hitte volna, hogy a Beatles után még egy fiúcsapatnak a rajongója lesz. Ákosnak pedig annyit mondott, hogy az órisáfák állva halnak meg, és őt küldte haza. 1-1 volt az állás így.

Alföldi Róbert mélységesen tiszteli a ByTheWayt, azért, mert nem szálltak el maguktól, attól, hogy a tehetségesek, jól néznek ki, és, hogy nagy a rajongótáboruk. Keményen dolgoznak a céljaikért továbbra is. Ákos pedig szerinte az egyik legjobb énekes, hitte hogy úgy fog menetelni egészen a döntőig, mint a kés a vajban. De az utóbbi pár adásban úgy érezte, mintha egy kicsit elveszett volna az a tüzes és vadkan fiú, akit ő megismert. Most a Párbajban azonban ismét vissszajött a régi Csordás Ákos. Hangsúlyozta, hogy számára mindig is a személyiség volt a legfontosabb a színpadon, és a mai este folyamán ebből többet látott Ákosban, mint a ByTheWay-ben, ezért a csapatot küldte haza.

Szerinted megérdemelten esett ki negyedikként a Bytheway? VOKS ITT.